Followers

Friday, October 14, 2011

SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ...

Assalamualaikum...
hi peeps..selamat malam semua..malam ni mau join segmen Nasz lah...




tarikh tutup : 16hb Oktober 2011 (Ahad) pukul 11 malam.

ok..dimalam yg hening lagi dingin ini, sy merajinkan diri utk join segmen ini...Ini kerana [ayat skema plak.hehe]  malam ni terasa rajin nk berjalan2 kt blog2 awak2 semua...so, nanti kita boleh la kenal2 kan...pas tu boleh la share apa2 yang patutkan...org kata sharing is caring right..?teehee...
jom terjah blog mereka !!


p/s : kalau awak2 semua serang sini, serang iklan sy jugak eh..nnt sy serang awk2 punya lak..promise...ngeeee~~ =p

37 comments:

  1. thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

    hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. Dah follow

    Feel free to follow balik

    http://zuraida-rahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hallooo :)
    eyryn sudaa datang mau serang cnie ! *kebaboom !* hancuss blog awak..hehe..
    meh balas balik ! :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama
    salam kenal ^^

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal ...nak terjah sinii ! hehe, jemput dtg ke blog selalu:)

    ReplyDelete
  6. seranggg!!
    salam kenal..jom serang semua!!!
    :)

    ReplyDelete
  7. Dah follow! Serang!! bang bang =D

    ReplyDelete
  8. hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

    jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

    ReplyDelete
  9. datang sini untuk serang blog ni...
    peng !! peng !!
    kalau x keberatan folloe la blog ni

    http://eikin-leo.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    dh folloe blog awk :)

    ReplyDelete
  10. bang bang !! cikhoneybee dtg serang kembali dgn pistol air. kehkehkeh.. salam kenal kembali. cikhoneybee follow cini

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  11. jln2 waktu ptg..snggah ni sambil followsi..hehe

    http://shazanidahisham.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  12. serang sini....follow sini....
    jom kita serang menyerang...

    ReplyDelete
  13. hi....nice blog...saye dr segmen yg sama...dah pun memfollowkan blog awak nie....salam kenal...

    kalau sudi follow ar blog saye yg tak seberape ==> http://nurain82.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  14. cik ana serang sini..
    weeeeeeeeeeeeeeeeee~
    slm knl dr cik ana :P


    http://diary-kecilku.blogspot.com/



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  15. Datang nak serang ni!

    Salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  16. whoaaa...

    kinchnaf dtg menyerang blog anda..

    beng beng !! pki pisto mainan.. *.* ngehhngehh..

    i folo u ;)

    meh jemput serang blog sye plop ;p

    ReplyDelete
  17. Datang serang dari segmen nasz dan follow sini..
    Happy Blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  18. serangan balas dan folo kamu.... yuhuuuu....

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama
    serang dengan mercun pop pop ^_^

    http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/art-work-yana.html

    ReplyDelete
  20. yus dtng dry segmn yng sme...dtng trjh n fllow u

    ReplyDelete
  21. serang!!!! hahahaha....

    jgn lupa join segmen ini ya :)

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

    ReplyDelete
  22. da bjaye serang cni..meh serang cni plak :p

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Eza BOOM BOOM datang bom blog awak!! Kebabooooommm….! Hehe, datang serang dari segmen Abang Nasz.. Nak kenalan dengan Eza?? Jom lawat blog Eza sat..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  24. SSSEEERRRAAAANNNNGGGGGGGGGGGG!~~

    http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/49-segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  25. dtg serang blog nie ..
    jmput singgah blog saya ye ..
    dah follow .:)

    ReplyDelete
  26. sorang....eh salah.serang

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. serang!!!!
    datang dari segmen nasz...
    nice blog..

    nak ajak join 1st GA mrbaiz..rm300 untuk dimenangi..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

    ReplyDelete
  28. seranggggg! serang dia sambil naik beskal.ekekee^^
    salam kenal yea~ Nice blog :D
    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  29. hai!!!cikgu fad dtg nak serang!!!tapi peluru abis la..sakit2 badan ni kena serang(actually pnt byk sgt blog yg nak dijenguk)hehe....pape pun salam persahabatan eh..dengan segmen camnila kita dpt ramai kwn kan...jom kenal2...:):)

    ReplyDelete
  30. Datang serang n follow dari segmen yg sama
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete