Followers

Monday, October 3, 2011

I need Vacation~

Assalamualaikum....

Monday again and I still dont have any mood today..Huh...hari Jumaat hari tu berkobar2 cakap Isnin harus siapkan kerja. Tapi...semua tak siap.My log book pon separuh jalan..Jiwa kacau la pulak..Serabut sudah kepala nih..And i think i wanna be alone ! I need vacation! Alone and alone! But, when..? err..terasa berat kepala nih..Terasa macam2 benda yg perlu difikir. Yang tak patut fikir pon sibuk2 nak datang mintak utk difikirkan...[apa aku merepek ni..?] kan udah pening..haihhh....=_="

Seperti satu persatu masalah datang. Bertalu-talu sampai xtau yg mana harus diselesaikan dulu. Yang mana harus menjadi keutamaan. Yang mana harus diberi perhatian dan yang mana paling2 utama! huh...sakit kepala....

I need vacation.Rasa macam nk pergi suatu tempat yang sunyi such as atas bukit or gunung ganang, gunung everest . Nak menjerit sekuat hati kt atas bukit tuh...Biar alam ini tau yg ada penghuninya tengah stress. Tengah tension. Mahu berkongsi segalanya dengan alam yg indah ini.em..tapi kt mana nk pergi tempat2 macam tu..? siapa yg nak bawak..? Menjerit dalam rumah kang, jiran2 dengar..Terkejut pulak ank2 dorg...Kang ada pulak yg panggil ambulans or hantar ke tanjung rambutan..hahahaha..


nak naik bukit camni..ps tu jerit sepuas-puasnya..can I..?

jerit kt sini? er...impossible..everest tuhh
argggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~

Jerit kt blog ni je la nampaknyerrrr..huhuhuhu..
Anyone want to bring me to vacation...? haha...
I need to release tension..
atoii..baru hidup sorg dh macam2 masalah kan..belom kahwin lagi..erkkk @_@

notakaki : plz plz plz...nk jalannnnn




12 comments:

  1. hayooo
    tensi betol die
    jom jenjalan
    ajak mimi taw =]

    ReplyDelete
  2. hahaha sama la, baru sorang2 dh tension. xpe la normal kan ;D

    ReplyDelete
  3. ahahahaa.. sama kes lah macam saya... gara2 suka bertangguh, last2 banyak keja yang terbengkalai... huhuhu....

    pa pun kita harus sedaya upaya utk lakukan yang terbaik melawan musuh kita si Malas... ehehe

    Salam berkunjung di sini. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

    Dah follow sini yang ke- 451 ye..
    Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  4. aimi : sgt tensi sekarang..jom2..jalan mana..? taiping eh..? hehe

    ReplyDelete
  5. bui : waa kakak..g kuching...suke2 pnh pegi sekali je dulu...nnt nk g lagi lah...=)

    ReplyDelete
  6. nasz : haa! dating ? ke mana..? g everest buleh...? ekekeke

    ReplyDelete
  7. cik sakdi: a'a..mmg normal tp kadang2 dah jadi abnormal ni haa..huhuh

    ReplyDelete
  8. gen2merah : haa..itu la padahnye dok bertangguh2..last byk yg nk kena buat pas ni..tensen punya pasal abis sume x jalan.waaa...dislike!

    thanx singgah..salam kenal!

    ReplyDelete
  9. sapa tak suka vacation. mmg besttttt kalu dapat buat vacation...

    ReplyDelete
  10. syakey : best kan...g tmpt2 yg tenang2 kan..syiokk..leh ilangkan tekanan =)

    ReplyDelete