Followers

Friday, July 22, 2011

Sleeping Beauty

woot woot...cess..bajet nk tengok korean drama semalam.Memang dok pilih2 nak tengok drama yg ada dalam external aku. akhirnya, aku memilih Full House. Saje je nk tengok lagi sekali. Setelah pulun abis tengok drama Autumn in my heart...Seusai Isyak, aku pon play la drama ni. dan tak sampai berapa minit, aku pon dh goal.Sleeping Beauty dan biarkan Full House yg tengok aku..ngee~~



Sleeping beauty macam garfield ni.Comel kan..hehe..Pukul berapa eh time tuh..rasanya dalam pukul 9 lebih.wah, lena sungguh aku.Maklum la, penat berpuasa agaknye. sampai kan pulut durian n kuih yg aku beli x makan..huhuhu..1 pembaziran berlaku kt situ.

aku terjaga pukul 11.30.[itu pon tersedar sbb teringat pulut durian aku].ngee...aku bangun dan terus....makan..eh..x lah..simpan dalam peti sejuk..sayang ooo..balik ni baru nk makan. My lappy sentiasa on la..oh, amik kesempatan utk on9 seketika.untung2 ada yg menarik...hee=P


yes!..ada la..yg ditunggu2 mmg ada..so, disebabkan tenaga sudah dicas dgn tenaga solar, aku pon dgn gigih on9 smpi lebam.hahaha...


mmg lebam kot..dekat pukul 3 a.m baru tdo..dalam hati berkata ["untung2 mimpi best malam nih"]....


tdo la cik qaseh ini krn mata sudah tidak tahan dan dia pon dh off9....wassalam


nota kaki : mimpi best sgt...ngeeee~~ >.<

image : makcik Google

4 comments:

  1. like this drama so much !!

    ReplyDelete
  2. sleeping beauty ? drama korea ke ? macam mana cbk boleh ketinggalan nie ? tak boleh jadi nie . -.-'

    ReplyDelete
  3. ika : hee..like ye..jom tgk lagi

    ReplyDelete
  4. cik baju kurung : bukan la dear..sleeping beauty tu cik qaseh ni ttdo awal..hehehe.layan full house balik...

    ReplyDelete