Followers

Tuesday, May 15, 2012

Segmen 'Saya Blogger Hot' by Chegu Along

Assalamualaikum...
Morning peeps,


Hari ni nk join segmen la..Lama tak join segmen. Saja2 la nk support CheguAlong kita dalam menganjurkan segmen. Boleh gak berkenalan dengan bloggers lain kn..So, macam biasa la..Sesiapa yg nak join klik banner kt bawah ni ye..



Syarat penyertaan :

1. Mestilah seorang blogger. - Of coz..sebab tu sy join - 
2. Follow blog Chegu Along. - Done -
3. Klik like pada page Chegu Along. - Done -
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along. - Done-
5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.-Done-
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. -Done-
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah. (ruang lain, batal penyertaan. hahaha *kejam!*)

Insan yg kena paksa join :


p/s : apa la agaknya hadiah misteri tu ye..hehe =)

4 comments:

  1. yang tak hot cam saye ni gamaknye melukut di tepian gantang je la uhuk3 :P

    ReplyDelete
  2. bru sempat bw ke blog qaseh.trima kasih join dear. :)

    ReplyDelete
  3. salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

    ReplyDelete