Followers

Sunday, January 19, 2014

Product Shaklee

Assalamualaikum...

Selamat malam semua...Semoga semua berada dalam keadaan sihat dan dibawah rahmat Allah..

Cuti sempena Thaipusam yg jatuh pada hari Jumaat dan plus weekend (2 hari) menjadikan cuti 3 hari dan cuti kali ni terasa agak lama. So happy la kan...Dan yg buat terasa lama tu sebab, dalam 3 hari cuti ni aku langsung tak ke mana-mana. Duduk di rumah sahaja. Makan, tidur, blogging. Ok, ada juga aktiviti lain. Pengisian rohani diri. Tu lain topik la. 

Berbalik kepada tajuk entry aku adalah Product Shaklee. Ok, sesiapa yg nk tekan butang pangkah. Silakan. Ada mak kesah...kehkehkeh [gurau jer]. Actually aku bukan la pengedar, penjual, agent or pemakan product Shaklee nih. Tapi...mungkin suatu hari ni.. Siapa tahu kan...hihih..Sepanjang cuti ni jgk la aku pulun buat research pasal Shaklee. Punya la ramai org kt Malaysia ni yg makan product ni. Sambil baca testimoni. Buat aku teruja pulak. haha.

Sebelum ni ada lah jugak blogger singgah blog aku ni, nak ajak berShaklee. Tahun lepas punya cerita. Tapi aku ignore jer. Lepas tu, baru2 ni best friend aku pulak dok mengajak makan Shaklee nih. Haishh...Boring betul la...Faham tak, kalau hati dan minda belum terbuka utk sesuatu tu...kita akan rasa macam meluat...haa..gitu...tapi lain pulak cerita sekarang. Tiba2 aku terasa nk berSHAKLEE sebab nak tambah supplemen  badan yg selalu keletihan dan stress nih.Plus utk cantik jgk la..Aku kan perempuan. Perempuan mana taknak cantik kan. Tapi aku masih belum habis fikir lagi. Sama ada nak jadi ahli or makan je. Sebab tujuan utama aku utk sendiri makan jer. Utk bisnes tu, mungkin la kan..mungkin la ada...mungkin...hihihi. Pasal kebaikan-kebaikan produk ni nanti la kita review. Mak pun belum abis research lagi. Tambahan pula, mak belum makan lagi noks..Hanya VCO sahaja yg setia. =)




antara product Shaklee. Banyak lagi produknya. Boleh la ke website http://www.shaklee.com.my/eng/main.asp
p/s: ihsan gambar dr Google

Sekian sahaja utk cerita malam ini. Mungkin mimpi Shaklee malam nih..haha..k Adios. Selamat Malam. Assalamualaikum


notakaki: masih berfikir utk makan shaklee nih. Tunggu bonus jgk sebenarnya.


7 comments:

  1. Selamat ber'Shaklee'... Apa product pun tak kisah asalkan sesuai dengan kita kan? Akak dah follow :)

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  4. Link exchange is nothing else but it is only placing
    the other person's web site link on your page at suitable place and other person will
    also do same in support of you.

    Feel free to visit my page Eric D Gray

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete