Followers

Sunday, March 10, 2013

Review Pure Marine Collagen : After 3 Weeks

Assalamualaikum..

Holla peeps..

Sekarang baru terasa nk buat review after 3 weeks makan rumpai laut nih. Bukannya tak nak review tp kekangan masa + malas + mood semua bercampur. So dh 3 weeks baru start nk review..hehe..Ok, before tu..aku ada share pasal Pure Marine Collage tu kt SINI kan..So sekarang time utk review pulak la..

First of all..ni pengalaman aku la ye..actually aku dapat rasakan perubahan tu dalam masa seminggu penggunaannya..Aku tak nak itu cuma mainan perasaan kan..Sebab baru makan seminggu.Takkan la cepat sangat dapat kesan. Selalu aku makan la apa pun..susah nk detect kesannya..-__-  . 

Kesan yg aku rasa la kan...kalau org lain tak tahu lah..

1. After pakai mask kulit rasa licin dan lembut je..Black & white head juga berkurangan. Kalau tak..pegang jer hidung ni terasa menggerutu...yakss..tak suka -__- .
Tapi kini tidak lagi..cuma sedang amalkan sekonsisten mungkin.  =)

2. After makan secara konsisten...perubahan ketara adalah...kulit muka kurang berminyak. Nak kata tak berminyak langsung tu tipu la kan...Sekarang ni cuma ada minyak sikit2 la tang hidung. Kt pipi dah smooth..
Ujian dilakukan dgn menggunakan kertas penyerap minyak. Kalau dulu punya la banyak dan penuh kertas tu dgn minyak. Sekarang ada sikit-sikit ja..so puas hati di situ

3. Pemakaian mask collagen berterusan - liang - liang pori muka mengecil. Waaa..so tak percaya lah. Tapi kita boleh perasan perubahan itu sendiri.

4. Kulit juga lebih berseri, cerah gitu....ini org lain yg perasan..hihih ..kalau betol alhamdulillah..

5. Tumit kaki yg kasar pon semakin licin
6. Kulit kulit kulit semakin licin dan lembut..bukan kulit muka je tp keseluruhan badan.

Ok, setakat ni...ini la perubahan yg aku rasa la kan..pada diri aku sendiri. So far berpuas hati dgn rumpai laut ni.Sekarang ni tengah cari utk restock pulak. Dah nak abis aku punya collagen. First trial aku bg sesiapa je makan. Promot gitu..Now kena cari stock lagi..

Adios.





5 comments:

  1. tu dia..memang berkesan la ye kepada ila..hehehe..bagusla...nk dekat kawin ni kena comey n maintain kiut ye..;)

    ReplyDelete
  2. makin cantik dan menawan...pasti ramai yg tertawan...:)

    ReplyDelete
  3. teringin nk makan, nak kulit cantik juga.. tapi tapi haishhhhh takut tak selalu pakai... nanti kulit terkejut.. hurmmm

    ReplyDelete
  4. Salam
    Jika Berminat utk Membeli Pure Marine Kolagen Gred AAA Kaler Ungu RM 10 100 Gram Sila Call/Sms/Whatsapp Sy Ditalian +601126284226
    Thanks Admin

    ReplyDelete
  5. Salam dan selamat sejahtera
    Kepada yang berminat untuk membeli rumpai laut asli sabah gred AAA
    Kaler ungu sila sms/call/whatsapp saya ditalian 011 - 26284226 harga untuk 100 gram adalah 10 ringgit
    Harga tidak termasuk caj penghantaran dijamin termurah dipasaran dapatkan segera
    Terima kasih admin

    ReplyDelete