Followers

Tuesday, February 19, 2013

Pure Marine Collagen

Assalamualaikum..

Holla peeps...

Lama sudah tak update blog nih. Bukan taknak update tapi kekeringan idea (buleh dak cenggitu? haha) . hari ni nk update pasal Pure Marine Collagen. Pernah dengar tak? Mesti pernah kan? Dah ramai post dan update pasal nih. Aku pon taknak ketinggalan..Cewahh.. Eh nk review mana boleh lagi sebab baru makan..Err..apa yg aku nk update kt sini eh..haha..Google sendiri la? Aci dak..Buh gambar je...aci kan...Sebab nanti baru update kebaikan2 nya..Oh ye..sesiapa yg dah makan leh sharing2 ngn kita ye..nak tengok sejauh mana kehebatan dan keberkesanan pure marine collagen nih..hehe..



ini lah rupanya rumpai laut kering. belum boleh makan lagi nih

ok..adios

5 comments:

  1. sy dah pakai sebulan lebih. sangat berkesan.
    lain2 testimoni boleh tengok di blog sy

    http://najihahfara.blogspot.com/2013/02/testimoni-pengguna-pmcrumpai-laut.html

    ReplyDelete
  2. Berminat nak beli pure merine collagen? GRED A=RM10/100gram GRED AAA=RM12/100gram. PM ke 0166394624

    ReplyDelete
  3. Salam qaseh...thanx follow sha.Follow sini juga.Salam kenal dear. :)

    ReplyDelete
  4. hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

    http://kucingsenyap.blogspot.com/

    ReplyDelete