Followers

Sunday, March 10, 2013

5th Anniversary Mini GA

Assalamualaikum..

Holla...selamat malam semua..

Yeszaaa...Lama sudah blog ni tak menjoinkan diri dalam GA ni..ISh...lama sungguh rasanya. Tadi baru je blogwalking so terjumpa Mini GA ni. Decided to join lah.

Let's see the conditions below :



1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...-done
2. Tempek header saya kat entry korang ye..-done
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen nih. - kt blog ummi la ye 
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam) - eh..MY BIRTHDAY tu ..sempat lagi korg nk join

Senangkan cara nak join Mini GA saya nih...Nama pun Mini GA so, hadiah pun tak lah banyak mana kan....Saya cuma nak cari tiga orang pemenang bertuah dan dua orang pemenang saguhati aje....

Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang


Katanya hadiah tak hebat mana.tapi hebat la tu kan. Sapa nk bagi free..? ye dak..? yg usaha pasti berjaya....poyos ayat aku..hehe..Untung2 menang hadiah besday...sebab tarikh tutup tu on MY BIRTHDAY!..hehe 

Jom join ramai2...klik banner utk join..peaceee yawww

Adios.

3 comments:

  1. sempat lagi nak join ni..
    gudluck!..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat2..jom join sama2..hehe..btw, thanks =)

      Delete
  2. jln2 malam dari segmen yg sama:)

    ReplyDelete