Followers

Wednesday, January 4, 2012

Welcome Back To School

Assalamualaikum...
Selamat Petang Semua..

Yeayyy...Welcome back to school! Everything is new..From top to bottom.. Normal for student. Eh, asal lak aku sibuk-sibuk welcome back to school ni eh..Bukannya sekolah lagi kan..haha..Memang bukan aku yg sekolah tapi anak-anak buah aku yg sekolah. Alahai..dah besar-besar semuanya. Macam tak sangka je.Cepat betol masa berlalu. 

Sunyi sepi pulak bila semua dah pergi sekolah. Time ni la para ibu sibuk mengemas rumah, basuh kain, sidai kain, lipat kain, memasak dan macam2 lagi la..Nanti anak-anak balik nak tengok homework dorg pulak then rutin bersambung utk malam hari pulak.Ini utk ibu-ibu yg tak bekerja la kan.Yang bekerja tu, malam hari atau weekend baru la boleh nk kemas rumah secara mega..hihi.. Fufff...cerita bagaikan aku sudah berkahwin dan punya anak -.- . Apapun benda ni semua akan aku lalui jugak suatu hari nanti. Pengalaman jaga anak2 buah aku pon boleh aku adapt kan bila  dah berumah tangga nanti kan. Bukan senang nak cari pengalaman. Kekadang benda secara paksa dulu menjadi kebaikan di masa akan datang. 

Kepada semua anak buahku 
  • Selamat kembali ke sekolah dengan harapan dan semangat yg baru
  • Belajar rajin-rajin, fokus dalam kelas.
  • Jangan hampakan harapan papa & mama dan semua org yang menyayangi kita
  • Jangan nakal-nakal.
  • Jadi anak yg baik dan mendengar kata.

irfan n yasmin -  pic 2 tahun sudah. Dah besar, n tinggi sekarang nih..


Pic ni je yg aku rasa sesuai utk diletak sbb dorg pakai baju sekolah..hehe...Nak letak semua banyak la sangat kn..berbelas2 anak-anak buah I.ngeee

Ok, la..sekian utk entry ni.Adios.

notahati : Akan tiba masa aku utk jadi ibu kpd anak-anakku

4 comments:

  1. ambil pengalaman tgk anak buah semua nak kesekolah,hehe...satu hari akan tempuh juga..^^,

    ReplyDelete
  2. TAHUN NI ANAK2 KAK BUI MASUK TADIKA DUA-DUA..TERUJA..*_*

    ReplyDelete