Followers

Friday, January 27, 2012

SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH

Assalamualaikum...

Hye peeps..

Hari ni sy mau join segmen by farah...so, kepada sesiapa yg nak join klik banner kt bawah ni ye



nama : ieyla @ qaseh
umur  : 26
tarikh lahir : 31 /03 /1986 
brpe lama korng berblog : masuk tahun ni 3 tahun dah tapi start aktif tahun lepas
harapan korang : harapan utk ape ye nih...? banyak sangat harapan nih..
for time being, I hope I can get the job faster so, the next plan will be proceed..hehehe
harapan utk blog nih : semoga blog ni sentiasa dilawati, diklik iklannya, dan kita saling kenal ya...hikhikhik..earn money together yaa..
salam kenal utk semua yg join segmen ni dan tak lupa juga tuan punya segmen ya...adios



7 comments:

  1. dtg jenguk dari segmen yg sama
    jom singgah balik http://sayagilerpurple.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. was heer ;D

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Senyum sini ^_-

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  4. singgah n follow dr segmen yg sama :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  5. hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. jom g blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  6. lezza dtg dr segmen yg sama
    dh lama follow blog ni, dh clik2 apa yg patut
    my id: azilron_success

    do visit mine too:
    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

    ReplyDelete