Followers

Tuesday, July 24, 2012

Entry Ramadhan: Perihal Cuti Raya

Assalamualaikum..

Hye peeps,

Selamat berpuasa utk semua.Masuk 4 hari kita berpuasa hari ni.Sekejap jer kan. Tak lama lagi dah nak raya.Bulan puasa masa berlalu lagi pantas. ye dak? (ye kan je la..)..hehe...

Ok, short entry untuk hari ni. Perihal cuti raya. Apakah? haa..dah nk raya mest la apply cuti kan. Kang tak beraya la jawabnye(tipu2). Raya kt mana2 pon boleh tapi for sure la kpd sesiapa yg ada kampung tu nak balik kampung kan. Sambut raya bersama famili tersayang. 

image: google : gambar tiada kena mengena dengan entry =)

Btw, aku pon dh apply cuti raya last friday. Then semalam my team leader said, dia tak boleh nk approve cuti2 kitorg sebab semua mintak cuti pada hari yg sama. So, x boleh la..Aku dah cuak la kan. Tak kira! nak cuti jugak! So, diorg suruh discuss among us. Then, aku dengan pendirian aku nak cuti jugak on that date yg aku apply tuh. Dan aku kot kampung yg jauh sikit. Discuss punya discuss 2 org colleague aku setuju nak kerja minggu raya tu. Dorg amik cuti sikit je la. hoorayyy! bersorak dalam hati. akhirnya dapat jugak. Tapi team leader aku tak cakap apa2 pon lagi nih..huhuhu.

So, aku assume cuti aku lulus(bajet gile!kalau tak lulus, mati aku -.-) .Hope so la kan..lulus lulus lulus..heheh..saja la nk cakap, aku tetap dengan keputusan aku nak cuti.haha

ok la..bye..selamat berpuasa!


5 comments:

  1. Selamat berpuasa juga akak Qis :-)
    HOOREEYYY!!!

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Kalau tak lulus camne qis? hhahaha. saja bikin gundah gulana,hahaha.

    ReplyDelete
  3. hey kamu berbuka makan apakah? ekekeke

    ReplyDelete