Followers

Sunday, March 11, 2012

Segmen:Aku Ada Blog

Assalamualaikum...

Fufff...setelah penat mencari bahan utk task, jalan2 pulak di alam maya ni, dan jumpa la blog yg menganjurkan segmen nih..Apa lagi..join je la..macam lama je tak join segmen kan...so, macam biasa la..sesiapa yg nk join sila klik banner kt bawah ni ek.




Soalan dalam segmen ni..kena jawab la kan

a. Nama samaran korang sebagai blogger.
-Qaseh Qistina-

b. Nama blog korang.
-QesahQaseh-

c. Url blog korang.
http://qesahqaseh.blogspot.com/

d. Usia blog korang.
-nak masuk 3 tahun dah =) -

ok..done..itu je soalannya...soalannya lebih kepada nk berkenalan jer..Mudah je kan..So, jom la join tambahkan kenalan and up kan traffic blog masing-masing...=)

p/s : salam kenalan utk semua..

4 comments:

  1. dari segmen yg sama.. sudah follow
    sudi2la ke blog saya

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging

    ReplyDelete
  2. hi! pka dari segmen yg sama.
    jemput singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  3. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete