Followers

Thursday, November 17, 2011

Tahniah Kakak!

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..masih punya kesempatan utk menulis di blog ini...[alamak..ayat skema la pulakkan..hehe.]
Rasa dah lama betol tak mencoret2 kt my lovely blog ni..Actually banyak benda yg nk ditulis tapi tak punya masa dan kesempatan. Busy je bulan ni.Dah busy, penat pulak tu. So, terabai la blog ni..Jangan merajuk sudah la ye blog..hee

Ok, as we know...Keputusan peperiksaan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) keluar hari nih..Haa..apa kena mengena dengan aku pulak kan...Oh, aku ada 3 org ank saudara yg ambil UPSR ni.2 org perempuan 1 org lelaki. Tahniah la kat anak2 sedara aku sekalian escpecially kakak yg dapat 5A..Tahniah tahniah tahniah..Yang tak dapat 5A tu, tahniah jugak tau sebab korg semua dah berjaya jugak mengharungi detik2 bergelar seorang murid dan berjaya jugak menduduki peperiksaan UPSR. Tidak mengaku kalah dipertengahan jalan.Cuma lepas ni, bila masuk sekolah menengah, belajar rajin2 dan target utk PMR pulak, ok..Kakak yang dah berjaya tu, jangan terlalu merasa puas hati ok..Masih panjang lagi perjalanan hidup ni.Kita tak tau apa yg akan berlaku pada masa akan datang. So, be prepare from now on.
Ok, utk kakak..ciknor taktau lagi nak bagi hadiah apa...Nanti ciknor fikirkan ye...peace~~

Congrats again!


kakak @ my lovely niece - nur ezreen nabila..

ciknor pon tumpang inteprem lah..hehehe


notakaki:alhamdulillah, syukur sgt..teringat pulak masa aku upsr dulu..ok la tp x sehebat kakak..hehee


6 comments:

  1. salam kenal dari kami sekeluarga...

    Kami pun nak ucapkan tahniah juga kepada yang berjaya....

    Teruskan kecemerlangan.....

    ReplyDelete