Followers

Tuesday, March 7, 2017

MaryKay Oh MaryKay

Assalamualaikum. Good morning semua.

I tahu blog i ni berhabuk teruk. Perlu di cuci dgn kain basah. :) . Hope ada yg sudi menjejak kaki ke sini lagi ye. Lama sangat dah tak bloggin :).

Oh kenapa tajuk macam itu?

Straight to the point, i am the user of Mary Kay skin care. Just started used and im falling in love with MaryKay.

Actually dah lama tau pasal MaryKay, since di universiti lagi tapi student kan. Mana mampu. sebab agak mahal masa. fikiran masa tu la. Ok je sebenarnya because tahan lama. Bila kita divide semula harga sama je dengan skincare yg kita beli brand biasa yg kita tak tahu ada bahan kimia dalam itu.



Ini antara barang yg i beli dari kak Azrin.. Ok baik sangat dia. hehe :) . I will share the result here.

Ok thanks for reading.



No comments:

Post a Comment