Followers

Sunday, December 2, 2012

Durian Crepe!!

Assalamualaikum..

Hye peeps,

Selamat Malam semua!

Entry ni wujud sebab aku geram sangat dengan penangan Durian Crepe nih. Tak puas hati rasanya sebab tak dapat rasa la durian crepe nih..muahahaha..ada lak rasa gitu kan..? eh..ada la. rata2 dok kecoh pasal durian crepe nih. Google lah resepi die. memang nampak mudah. tapi aku nk rasa dulu durian crepe nih. sedap sangat kah? haha...kalau sedap boleh la operasi membuat durian crepe sendiri kan..



gebus mulus durian crepe nih


bila dapat ngap nih! emo lak -_-


ok fine. terasa lapar dan teringin sangat tgk yg nih -____-

oh ye, dah mesej tanya kt penjual durian crepe nih. Tapi mereka - mereka belum reply my message. Ok.kalau xde next plan adalah >>>> Bikin sendiri looo...lol

eh eh..dan2 lak yg sorg ni reply..Adakah hajatku nak merasa durian crepe ini tercapai? 
tungguuuuu.....=)

p/s : image >> google

notahati:ohh..megidam teruk lak dah -__-"

4 comments:

  1. huh..nampak sedap,,,tak pernah makan lagi ni

    ReplyDelete
  2. sekrg musim durian crepe...huhuhu..nyum2

    ReplyDelete
  3. Err , memang femes ke makanan ni ? xprnah tau pun ad durian crepe ni . huhu

    ReplyDelete
  4. wah..sne sini cte psl dc ni..dgn gmbr yg mnyelerakn..huhu..terliur..tringin jugak nk buat sndri..tp xtau la bile..haha

    ReplyDelete